За нас

Основатели

GIOEL е идея на две сестри – Джорджия и Елиза. И двете има страст за зелена философия и еко-устойчивост. Благодарение на управленския опит на семейството, те създадоха марката Gioel pure cosmetics с разнообразна био гама от продукти за грижа за косата и кожата.

Фирма “Марома 21” ЕООД е единствен и изключителен представител на всички продукти GIOEL за България.

Made in Italy

Нашата козметика GIOÉL е изцяло създадена и произведена в Италия.

Heading title icon

Нашата философия е да изберем природата, за да превърнем вашето ежедневие в изключително изживяване на красота и уют. Затова решихме да произвеждаме изключително екологични и веган продукти, без никакви петролни вещества, като по този начин защитаваме хората и околната среда. Нашата продуктова линия е създадена за цялото семейство, защото всеки от нас има право да се грижи за себе си и за другите.

Веган Качество

Нашите продуктите GIOÉL нямат никакви производни животински елементи. Освен това, през целият производствен процес и контрол на качеството на нашите продукти, не са правени никакви тестове пряко или косвено с животни.

Тест за Никел

Осъзнавайки риска от възможно замърсяване от нашите продукти при производството, затова тествахме всички наши продукти GIOÉL. Резултатите показват, че процента на тежки метали, които могат да причинят някои алергии по-нисък от 0,00001%. Ние правим всичко, за да защитим нашите клиенти.

В дермокозметиката никелът е забранен от закона като съставка, но следи от никел могат да присъстват във всеки продукт в резултат на производствените процеси.

Тъй като не е възможно да се елиминира 100% никел, съгласно закона е забранено да се декларира козметика като „Без никел“ или „Без никел“, но е възможно да се използва думата „Тестван никел“, когато продуктите са тествани върху алергични субекти никел, без да причиняват алергични реакции. Само по себе си този тест не представлява гаранция, че продуктът съдържа по-малко следи от никел, отколкото друг, който не посочва индикацията, както не е правилно да се смята, че ако дадена компания не отчете това указание върху опаковката, тя не е извърши проверка на присъствието на никел в продукта, също по силата на факта, че съгласно закона всеки козметичен продукт на пазара трябва да съдържа количество никел, ако има такова, под минимално ниво, което е безвредно за всеки субект,

AIAB (Italian Association for organic Agriculture)

Нашата козметика GIOÉL се грижи и за вашето лично здраве и за природата. Нито в компонентите, нито в опаковките на нашите продукти ще намерите вещества, които биха могли да бъдат вредни за вашето здраве, опасни за околната среда или някакво ГМО.

Gioel съдържа 100 % чисти етерични масла

Без петролатум

Петролатумът или вазелинът, получен от нефт, често се използва в продуктите за лична хигиена като овлажняващ агент.

Без парабени

Парабените са клас химични вещества, широко използвани като консерванти в козметичната и фармацевтичната индустрия.

Без силикони

Силиконите са неорганични продукти, произлизащи от петролни съединения, които са се влагат в козметиката вместо натурални хидратиращи и омекотяващи масла от натурален произход. Силиконите не се абсорбират от кожата и не я подхранват, нито я хидратират, даже напротив. Силиконите образуват непромокаем слой върху кожата и не й позволяват да диша. Кожата и косъма на косата не усвоява на практика нищо от самия крем.

Без консерванти, стабилизатори и пенители като: SLS – Sodium Lauryl Sulfate (натриев лаурил сулфат), PEG (полиетлени гликол), BHT (Бутилхидрокситолуенът), сгъстител DEA, TEA, MEA, EDTA (tetrasodium-пянообразуващо).

Без Формалдехид – силен алерген

Сертификати

Heading title icon